Recencies

Ook uw recensie hier achterlaten? Mail uw recensie naar info@paarsecaravan.nl en deze zal rechtstreeks op de website geplaatst worden!


Alvast hartelijk dank!

Lotte de Lang

Ruud van Nistelrooy Foundation:

"Nogmaals willen we jou bedanken voor de twee superleuke theaterworkshops die jij aan onze kinderen hebt gegeven! Iedereen heeft ervan genoten! Erg goed en fijn dat er veel afwisseling is in de opdrachten. 

 

Je enthousiasme is superleuk en wordt op de kinderen overgebracht. Je geeft goede voorbeelden waardoor de kinderen de opdrachten beter begrijpen!"

Dewi en Claudia

Leidsters Het Buitenschoolse Net:
"De kinderen en wij hebben genoten van de Grote Doen-Alsof-Show! Het was een interactieve show waarbij veel kinderen van de leeftijd 4 t/m 12 jaar mee konden doen. Leuk!!"

Johan Hoefnagel

Voorzitter Carnavalsvereniging 'De Zandkruiers', Velp:

'In 2015 en 2016 heeft Gabri onze jeugdcarnavalsmiddag verzorgd met zijn interactieve show. De kinderen hebben een top-middag beleefd vol afwisseling van spel en dans. Van Sumo-worstelen tot en met Limbodansen. Zelfs de Rodeostier werd van stal gehaald! Hilarisch werd het toen zelfs de ouders deel mochten nemen aan het reuze Twister spel.

 

Daarnaast weet Gabri via een fantastische presentatie iedereen enthousiast te maken. Dit alles weet Gabri te combineren met een kwalitatief zeer goede geluidsinstallatie en een hele mooie lichtshow!

 

Wij zijn meer dan tevreden en bevelen "De Paarse Caravan" zeker aan en zijn overtuigd dat ook uw activiteit zal slagen!

 

Carnavalsvereniging "De Zandkruiers", Velp'

Cynthia Peters

Huurde bij de Paarse Caravan het Springkussen met de dansende clown voor het verjaardagsfeestje van haar dochter Sophie (5):

"Als je een leuk springkussen wilt huren, kun je dat overal. Maar eentje huren met alle service erop en eraan vind je alleen bij de Paarse Caravan. Gabri komt het brengen en halen en met duidelijke instructie zet je zelf het kussen op. Bedankt Gabri!"

Sandra Leenders

Speelde onder regie van Gabri:

"Gabri heb ik de afgelopen jaren leren kennen als een bevlogen en deskundig regisseur die middels natuurlijk leiderschap echt samen met een groep keer op keer een succesvolle productie weet neer te zetten.


Passie en toewijding voor theater en drama zitten diep bij hem. Zowel kinderen als volwassenen omarmen zijn aanstekelijke enthousiaseme, fijne persoonlijkheid en creatieve brein.


Hij weet nieuwelingen het zelfvertrouwen te geven wat ze nodig hebben om 'vrij' te zijn op het podium, maar ook de wat meer ervaren spelers continue te motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf naar boven te halen. Laat de groep meedenken, stemt af, staat open voor verandering en geeft spelers de ruimte op op zijn/haar eigen manier invulling te geven aan hun rol. Op een constructieve en positieve manier geeft hij feedback aan spelers. Zijn stijl van werken is zowel proces- als doelgericht, hij is geduldig en weet door te pakken wanneer dat nodig is.


Recent hebben we vanuit onze toneelvereniging (zowel jeugd als volwassen spelers) een bijzondere productie mogen maken in samenwerking met de fanfare, een muziektheatervoorstelling op de planken gezet. Ook hierbij is hij helemaal in z'n element. Hij heeft zonder moeite de rol van regisseur op zich genomen, daarnaast ook zitting gehad in het creatieve team en productieteam. Al deze rollen zitten hem als gegoten.


Ik ben er trots op dat we hem als creatief leider/regisseur binnen het teem mochten hebben en hoop nog vele voorstellingen met hem te beleven!"

Marc Ghering

Directeur Sport Expertise Centrum Oss:

"De Paarse Caravan is een product welke aansluit bij de organisatie Sport Expertise Centrum in Oss. Echter de mens achter het product is nog belangrijker: plezierig, rustig en kundig!"

Renate Kruijzer

Huurde bij de Paarse Caravan de rodeostier 'Steve de Stier' voor een vriendenweekend in Bergeijk:
"De rodeostier is een ware attractie voor groot én klein. Wat het zo leuk maakt is dat niet alleen degene die op de stier zit actief is, maar ook de rest wordt betrokken door aan de touwen te trekken en ervoor te zorgen dat iemand er zo snel mogelijk afvalt.

Gabri blijft iedereen enthousiasmeren om mee te doen en weet er een leuke competitie van te maken!"

Ricky Steenbakkers

Leerkracht van basisschool Kwekkeveld in Schijndel:
"We hebben met de hele school, van jong tot oud een spetterende, geweldig leuke ochtend gehad! Mooi weer, veel hulpouders maar vooral leuke spellen en een zeer betrokken presentator maakten het een zeer geslaagde Kwekkevelddag, de openingsdag van ons schooljaar!!! Gabri bedankt voor je enthousiaste inzet!"

Chantal Oosterhuis

Volgde met haar groep 8 theaterworkshops van Gabri:

"Met groep 8 een workshop van de Paarse Caravan, is echt een genot! We zaten al vol in de voorbereidingen voor de musical en Gabri heeft ons nog wat kneepjes van het vak geleerd.

 

Vooral de 'sterf-scene' was een knaller! Wat hebben we gelachen en... wat konden de kinderen goed 'doodgaan'!

Ook de tip van de Jezus-plek, vooraan op het podium, heeft geholpen om uiteindelijk een mooie musical neer te zetten.

 

Het was leerzaam voor zowel de kinderen als de leerkracht. Met veel tips en leuke lesideeën die je voor de rest van je leven kan blijven toepassen!"

Shannen van de Laar

Toneelspeelster toneelvereniging:
"Gabri is een ontzettend enthousiaste regisseur. Ik heb meegespeeld in verschillende producties die door Gabri geregisseerd zijn, toen ik nog kind was, maar ook nu.

 

Met kinderen is Gabri erg geduldig en hij weet iedereen gemotiveerd te houden met zijn enthousiasme. Hij laat kinderen goed meedenken in het proces van het opzetten van een toneelstuk.

Naast de praktijk heb ik vroeger ook op het gebied van theorie veel geleerd van Gabri. Hij brengt kinderen op een laagdrempelige manier in aanraking met de theorie achter het toneelspelen. Deze dingen zijn mij na vele jaren nog steeds bijgebleven.

 

Ook nu repeteer ik onder leiding van Gabri en ook nu bevalt dit me zeer goed. Net zoals bij kinderen, laat Gabri volwassenen ook meedenken over hoe zij het stuk voor zich zien en is er ruimte voor veranderingen. Hij neemt de tijd om stukken perfect neer te kunnen zetten en staat iedere week weer met een flinke dosis enthousiasme voor onze groep. Deze manier van spelen bevalt mij zeer goed!"

Joske Meijs

Mentor TK1 & Docent lichamelijke opvoeding:
"Met veel plezier heb ik met mijn brugklas deelgenomen aan de improvisatieoefeningen van Gabri. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk op de leerlingen, waardoor ook de leerlingen die wat minder graag in de belangstelling staan meedoen!

 

De oefeningen sluiten aan bij de belevingswereld van de leeftijdsgroep, het is herkenbaar en de leerlingen hebben ook eigen inbreng in de workshop, wat de motivatie verhoogt!

 

Een echte aanrader!"

Michiel Rampaart

Docent Theatersport Amsterdam:

"Gabri is een snelle en slimme leerling. Hij weet vaak precies wat er nodig is in een scene, en heeft een natuurlijke goeie timing. Ook een prettige werkhouding en een sociale medespeler."

Ulrike van den Broek

Juffie op BSO de Vlindertuin in Uden:
"Tijdens de vakanties krijgen wij regelmatig een bezoekje van de Paarse Caravan. Gabri Wijnakker neemt dan leuke spellen mee die we 's middags gaan spelen. De Paarse Caravan wordt dan op het schoolplein neergezet en er wordt van alles uitgetoverd! Hierdoor ziet het er al meteen gezellig uit!

 

De laatste keer rolde Gabri een grote rode mat met een blauwe stip uit. Daarna haalde hij twee hele aparte pakken tevoorschijn en toen werd duidelijk wat we die middag zouden gaan doen. We mochten gaan Sumo Worstelen!
De kinderen trokken om de beurt de pakken aan om een potje te worstelen. Wat een lol! Als je eenmaal ligt, kom je niet zomaar in je eentje overeind. Gelukkig waren er genoeg kindjes die elkaar konden helpen! Ook de juffies hebben de pakken aangetrokken en een wedstrijdje gedaan!

 

Van al dat gestoei krijg je natuurlijk reuzetrek. We gaan dan vóór de caravan lekker fruit eten en sap drinken.

Gabri haalt dan nog een basketebal-stellage uit zijn auto om voor de afsluiting nog een balletje te gooien! Eerder heeft Gabri een stier meegebracht en buitenspellen!


Het is altijd een super leuke en actieve middag als Gabri met de Paarse Caravan langskomt! Bedankt Gabri!!

 

Warme groet,

Alle kinderen en juffies van de BSO Vlindertuin in Uden!"

Heidi den Dekker

Huurt als eigenaresse van Brasserie Goed Toeven regelmatig de Paarse Caravan in:
"Mijn eerste kennismaking met Gabri en de Paarse Caravan was vluchtig, tijdens een open dag zag ik de Paarse Caravan staan, ik was druk maar vroeg wel een folder aan Gabri en beloofde er later op terug te komen.


De eerste uitnodiging was voor onze kidsparty, Gabri kwam als circusdirecteur met het pistezeil, circusattributen en jongleermaterialen. Daar ervaarde ik dat Gabri niet alleen de kinderen weet te triggeren, maar ook de volwassenen.
Voor de volgende party kwam Gabri met het Twisterspel en presenteerde hij als Mister Twister. Ook hier deden naast de kinderen, ook de volwassenen mee!

 

Toen stond voor mij vast: wat Gabri ook voor act doet, het komt goed! We spreken duidelijk een tijd en een prijs af en komen beiden onze afspraken na.

 

Dus wanneer ik animatie zoek, zonder twijfel... Gabri met de Paarse Caravan!!"

Natasja Stichelmans

Begeleidster Buitenschoolse Opvang:
"In de zomervakantie 2015 heeft het Buitenschoolse Net thema Dier en Buitenplezier Gabri Wijnakker met zijn Paarse Caravan uitgenodigd om een leuke dag bij ons te verzorgen.

 

In de ochtend werden de kinderen omgetoverd tot sumo-worstelaar en gingen met elkaar de strijd aan. Daarna een wilde rit op Steve de Stier onder leiding van Cowboy Johnny! 's Middags volgde een circusworkshop. De kinderen werden acrobaten. Daarna volgde een zeskamp!

 

Iedereen heeft genoten van deze leuke dag! Bedankt Gabri, en wie weet tot volgend jaar!"

Liesbeth le Cessie

Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland:

"Met veel plezier kijk ik terug op onze samenwerking bij het Waalwijks Theaterfestival. Samen met Geert van den Enden van Theater de Leest vormden wij de jury van dit festival.


Wij vulden elkaar bij het beoordelen goed aan. Door zijn ervaring als schrijver en regisseur bracht Gabri inhoudelijke kennis, gericht op spelkwaliteit, spelvaardigheden, regie en dramaturgie mee. Onmisbaar in een jury als deze.

 

We zaten samen met Geert op één lijn, verdeelden met gemak de taken en kwamen tot een gezamenlijk eindoordeel! Niet alleen de spelers, maar ook wij hebben genoten van een fantastische avond theater!"

Sophie Borgers

Organisator & Presentatrice WTF! 2015:
"Wij hebben Gabri uitgenodigd om plaats te nemen in de vakjury tijdens het Waalwijks Theater Festival (WTF! 2015). Gabri is iemand met enorm veel theaterervaring. Hij kent alle aspecten van een goede voorstelling: zo heeft hij verstand van speltechnieken en tekstbehandeling, maar ook van decor en de 'wow-factor' van een theaterstuk.


Gabri is enthousiast en activerend, hij weet heel goed hoe hij jongeren kan bereiken. Hij is eerlijk en durft ook kritisch te zijn als in zijn ogen een theaterstuk nóg beter zou kunnen worden gebracht.


Zijn aanwezigheid bij het WTF! werd door velen gewaardeerd, bijvoorbeeld door zijn heldere juryrapporten die hij ook met verschillende regisseurs en verenigingen heeft gedeeld.


Verder is Gabri duidelijk en betrouwbaar, hij weet zich goed te presenteren op een podium en is niet bang om te improviseren als het moment daar om vraagt."

Didi

Leerling theatergroep:
"Waarom komt er aan leuke dingen zo snel een einde? En daar bedoel ik mee dat ik het heel erg naar mijn zin heb gehad bij Gabri's toneellessen. Ik vond zijn lessen altijd gezellig en ik heb veel geleerd.


Nu ga ik verder met toneellessen in Deurne, ik ga wat ik geleerd heb van Gabri daar gebruiken. Ik hoop dat het daar net zo gezellig is. Ooit hoop ik op de toneelschool te komen!"

Joost Klaver

Directeur Mad Science Nederland:
"Na lang wikken en wegen hebben we besloten om een TV-campagne op te zetten. Disney en NPO zijn hiervoor als reclamemedium gekozen en we konden zo snel beginnen met het schieten van de commercial.


Helemaal nieuw in dit vakgebied hebben we het geluk omringd te zijn met zeer goede en behulpzame mensen. Eén daarvan is Gabri Wijnakker, onze regisseur zonder wie we niet de mooie en soms onverwachte reacties hadden kunnen krijgen van de kinderen. Hij stelde ze gerust en wist de kinderen zelfs onbewust te sturen in de juiste richting.


Ook de cameraman was zeer tevreden en liet weten zich volledig te kunnen 'focussen' op het beeld. Een perfecte match dus die je zeker terugziet in de drie commercials van Mad Science.

Gabri Bedankt!"

Kelly Oosterom

Ouder uit de ouderraad:
"Gabri is een spontane en gemotiveerde vent die gepassioneerd te werk gaat. Met zijn Paarse Caravan heeft hij een hartstikke leuk concept en heeft hij van de Koningsspelen op OBS Mettegeupel een mooie, verrassende en sportieve dag gemaakt.


Hij is pedagogisch onderlegd en weet hoe om te gaan met grote en verschillende groepen kinderen en alle zaken die daarbij komen kijken. De Paarse Caravan is zeker een aanrader voor actieve evenementen!"

Debby Janssen

Leerkracht OBS Mettegeupel:

"Op vrijdag 24 april 2015 hebben we Koningsdag gevierd op OBS Mettegeupel. Na het ontbijt in de klas is deze dag met de hit Energie van Kinderen voor Kinderen op het schoolplein geopend.


Vervolgens maakte Gabri Wijnakker met zijn Paarse Caravan van deze ochtend een écht feestje! Vele leuke spelletjes van de Paarse Caravan stonden uitgestald en werden vol enthousiasme gespeeld door de kinderen. Limbodansen, Mega Jenga, Get Him Out!, Springslang-race, Mega Darten en vele andere leuke spelletjes konden ze doen. Ook konden ze springen op het springkussen en zich uitleven op de rodeostier, super leuk!


Tenslotte hebben we met de hele school het Mega Twister Spel gespeeld met de énige échte 'Mister Twister'! In de klas kregen de kinderen een oorkonde en gingen ze met een voldaan gevoel naar huis.


Het was een TOP-dag! Een feestelijke, sportieve dag waaraan iedereen met veel plezier kan terugdenken. Voor herhaling vatbaar!"

Sterre en Roxan

kinderen op de BSO:
"Vandaag kwam Gabri bij ons op de Buitenschoolse Opvang met de Paarse Caravan. Het was leuk, we deden circus en wij hebben diabolo gedaan! Gabri was erg grappig. Eerst gingen we oefenen met alle circusspullen. Het leukste was de circusshow aan het einde.

Groetjes van Sterre en Roxan."

Arjan Emons

Organisator Jeugdpronkzitting Ravenstein:
"Voor onze jeugd pronkzitting, voorafgaand aan carnaval, zijn wij op zoek gegaan naar een aanvulling op het programma om de jeugd van Ravenstein een leuke middag te bezorgen. Wij kamen uit bij de Paarse Caravan van Gabri.

Uit het uitgebreide aanbod van activiteiten hebben wij gekozen voor de circusact, waarin Gabri als circusdirecteur de kinderen uitnodigt en enthousiast maakt om allerlei circusactiviteiten te doen.


Een groot succes, de kinderen vonden het erg leuk om de circusactiviteiten te doen en een aanrader voor als je een leuke activiteit zoekt voor basisschoolkinderen!"

Ronald van de Ven

Speler amateurtheater:
"Gabri is een kundig regisseur die openstaat voor andere meningen en inzichten, maar duidelijk zelf de lijnen bepaalt en uitzet. Het plezier in het samenwerken met Gabri is dat naast het serieuze, er altijd plaats is voor een gezonde portie humor."

Arianda Schepens

Ouder:
"Mijn dochter Luna vond de spellen-dag met de Paarse Caravan helemaal geweldig! Het springkussen en het grote Twisterspel vond ze erg leuk. Jammer dat het zo snel voorbij was! De presentatie en prijsuitreiking op ludieke manier was de kers op de taart!"

Ernö en Heidi Luif

Carnavalsvereniging 'Mullukzuipertjes':

"Wij als carnavalsvereniging 'Mullukzuipertjes' uit Gemonde hebben een superleuke invulling van de maandagmiddag met carnaval gehad dankzij de medewerking van de Paarse Caravan. Er was een ruim aanbod aan spellen en iedereen kon zich prima vermaken gedurende de gehele middag.

Het button maken was echt een doorslaand succes, daar was het dringen! Het was zeker voor herhaling vatbaar!"

Lianne Lenssen

speelster toneelvereniging:
"Als regisseur heb ik Gabri leren kennen als een enthousiaste leider die met deskundigheid en een gezonde portie humor doelgericht met de groep samenwerkt. Hij weet te motiveren en te stimuleren om het beste op het gebied van amateurtheater bij ons als spelers naar boven te halen. Hij is daarbij eerlijk en levert een positieve bijdrage aan het groepsproces van de productie. Gabri ademt theater en voelt zich zichtbaar als een vis in het water wanneer hij zijn 'rol' als regisseur neemt."

Arno Ermers

Organisatie C.V. 'De Zandkruiers':
"Wij van C.V. De Zandkruiers hebben een ontzettend leuke middag gehad met DJ Gabri. Zowel de kinderen als de volwassenen zijn op een leuke manier vermaakt. Echt super bedankt voor de leuke middag. We zullen zeker nog een beroep op DJ Gabri doen wanneer de gelegenheid zich aandient!"

Meja van Zelst

Ouder:
"Gabri weet op een hele natuurlijk laagdrempelige wijze kinderen en volwassenen buiten hun grenzen te laten treden. Met een lach op het gezicht leert Gabri zijn leerlingen belangrijke vaardigheden die zowel op het toneel als in het echte leven waardevol en direct toepasbaar zijn. Het lijkt een luchtig spel, maar deze jonge regisseur/trainer/coach boekt volwassen resultaten!"

Sophie Borgers

Actrice bij O.O.G. te Waalwijk:
"Ik heb een aantal keer de grime verzorgd bij voorstellingen van Gabri. Dat was altijd enorm leuk en verrassend om mee te maken. Gabri is zo ontzettend goed met jonge kinderen, hij weet ze enthousiast te maken voor theater en plezier maken, maar kan ook heel geordend werken en makkelijk met grote groepen kinderen overweg.

 

Ik bewonder zijn vermogen om met kinderen tussen de 7 en 12 een echte voorstelling te maken. Hij weet uit ieder kind zijn of haar kracht te halen en probeert ze ook uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen.

 

Gabri is een harde werker: hij maakt duidelijk dat hij van zijn leerlingen inzet verwacht en dat hij in ruil daarvoor er altijd is voor zijn leerlingen. Gabri is altijd rustig en beheerst en weet goed om te gaan met de zenuwen bij jonge toneelspelers."

Marjolein Borgers

Grimeuse bij O.K.  Sint-Michielsgestel:
"Gabri heeft gevoel voor creativiteit. Hij is erg goed om in elke acteur iets te zien en het beste in hen naar boven te halen. Door zijn oog voor detail, enthousiaste houding en openheid is hij inspirerend om mee te werken.

 

Gabri kijkt naar alle aspecten van het theater en kan daarom nuttige en opbouwende kritiek geven. Het is fantastisch om te kijken naar deze jongeman als hij theater maakt met kinderen."

Pieter Lathouwers

directeur basisschool:
"Wat een geweldige feestdag hadden we donderdag 15 oktober op basisschool Sint Lambertus in Gemonde. Gabri Wijnakker met de Paarse Caravan verzorgde deze feestdag. Wat er allemaal uit zijn caravan kwam: allerlei leuke zeer aantrekkelijke spellen, waaronder zelfs luchtkussens.

Gabri opende de dag met een gezamenlijke dans van alle kinderen op het schoolplein. Zijn wijze van presenteren maakte de kinderen enthousiast Zijn organisatie was helemaal af!!! En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Voor ons staat vast, dit smaakt naar meer. Van harte aanbevolen!"

Jobert Franken

Docent Improvisatie-theater:

"Gabri heeft inzet en passie voor improviseren. Hij staat open voor aanwijzingen en suggesties. Het geleerde brengt hij snel in praktijk. Bij improvisatietheater is samenwerken en accepteren belangrijk. Gabri heeft hier duidelijke feeling voor.
Ik heb Gabri leren kennen als iemand die leergierig is. Zijn basishouding kenmerkt zich door een positieve manier va communiceren en samenwerken."

Michelle van Lent

Sport Expertise Centrum Oss:
"Gabri heeft tijdens ons evenement in het Osse centrum gezorgd voor het licht en geluid. Gabri is een fijne partner om  mee samen te werken. Hij kwam in de voorbereiding met leuke ideeën en speelde goed in op onze wensen en behoeften. Gabri is deskundig en weet waar hij over praat.


Op de dag zelf zorgde hij voor sfeer en gezelligheid. Voor mij persoonlijk gaf hij rust omdat hij alles tot in de puntjes had geregeld en goed had voorbereid. Een perfecte partner om mee samen te werken!"

Annie van Es

Collega bij KvK SF:
"Gabri is een aantal jaren als presentator actief geweest bij het Kinderen voor Kinderen Songfestival. Ik heb hem daar leren kennen als een zeer gedreven iemand die de kinderen het het publiek goed kon vermaken. Nog steeds vind ik het jammer dat hij daarmee is gestopt."

Marieke van der Eerden

mede-speelster:

"Samen met Gabri heb ik een cursus Theatersport gedaan. Gabri viel meteen op door zijn snelle, grappige reacties en zijn vermogen om een zwaai aan de scene te geven. Ik moest altijd erg lachen om Gabri. Hij was een fijne tegenspeler. Ad rem, grappig, origineel en creatief. Hij kan goed samenwerken en ook het accepteren van andermans input tijdens de scene gaat hem prima af."

Heidi de Best

docente voortgezet onderwijs:

"In de week vóór kerst houden wij als school altijd een actie voor Serious Request. De leerlingen verzamelen in de periode ervoor en in de week zelf, zoveel mogelijk geld in voor het goede doel. De leerlingen die het meeste geld ophalen, worden dan beloond met een nacht op school.


Om de leerlingen deze nacht op een leuke manier te activeren hebben wij het Mega Twister Spel gebruikt. Dit was dé hit van de nacht! De hele nacht zijn de leerlingen van klas 1 tot en met 4 aan het Twisteren geweest. De leerlingen vonden het cool, vet grappig en hadden dan ook heel veel plezier! Ik kan het spel alleen maar aanraden! Je krijgt zeker een leuke dag!"

Marius Broeders

Theaterman:
"Gabri is een gedreven organisator, met duidelijke ideeën die hij ook goed ten uitvoer kan brengen. Door zijn brede kennis van het vak weet hij zowel als regisseur en als organisator wat er 'nodig' is. Stimulator en initiatiefrijk."

Kristel van Lieshout

Marktplaatscoördinator Plaza Cultura:
"De Herman Jozefschool benaderde Plaza Cultura voor een theaterdag. Op deze manier kwam de Paarse Caravan in contact met de ICC’er van de school en zette in nauw overleg een theaterdag op met regie, geluid, licht, PR, kostuums, decor en waarbij alle kinderen, leerkrachten en talloze ouders gezamenlijk een zelf gemaakte voorstelling op de planken zette! Een geweldige ervaring voor de kinderen onder begeleiding van deskundige theaterdocenten van de Paarse Caravan."

Marcel Baijens

Jurylid KvK SF:
"Ik heb Gabri meegemaakt als presentator van het VARA's Kinderen voor Kinderen Songfestival waarvan ik jurylid ben. Een leuke en creatieve collega, maar vooral ook iemand die met veel humor en enthousiasme een zaal zenuwachtige kinderen en ouders weet te vermaken. Met Gabri is er leven in de brouwerij!"

Contact

Gabri Wijnakker
info@paarsecaravan.nl

Reacties:

"Gabri's enthousiasme is superleuk en wordt op de kinderen overgebracht! Hij geeft goede voorbeelden waardoor de kinderen de opdrachten beter begrijpen."
Lotte de Lang Den Bosch

 

"Gabri geeft goede reactie op de studenten, weet de rol goed neer te zetten. Durft stiltes te laten vallen. Echt supergoed!"
Nadine Plomp Rotterdam

"Leuk om te doen! Gabri zet ons als studenten centraal. De acteur gaat mee, het gaat echt over ons!"
Ghizlan Rotterdam

"Gabri ademt theater"
Lianne Lenssen Milheeze

"Hij is pedagogisch onderlegd en weet hoe om te gaan met grote en verschillende groepen."
Kelly Oosterom Oss

"Gabri heeft verstand van speltechnieken en tekstbehandeling, maar ook van decor en de 'wow-factor' van een theaterstuk."
Sophie Borgers Waalwijk

"De oefeningen sluiten aan bij de belevingswereld van de leeftijdsgroep, het is herkenbaar en de leerlingen hebben ook eigen inbreng in de workshop, wat de motivatie verhoogt!"

Joske Meijs Schijndel

"De Paarse Caravan is een product welke aansluit bij de organisatie Sport Expertise Centrum in Oss. Echter de mens achter het product is nog belangrijker: plezierig, rustig en kundig!"
Marc Ghering Oss

"Hij neemt de tijd om stukken perfect neer te kunnen zetten en staat iedere week weer met een flinke dosis enthousiasme voor onze groep."

Shannen van de Laar Milheeze

"Het was leerzaam voor zowel de kinderen als de leerkracht."
Chantal Oosterhuis Schijndel

"Door Gabri's professionele aanpak was het een succesvolle voorstelling!"

Jeroen van de Nieuwenhof Griendtsveen

"De kinderen hebben een top-middag beleefd vol afwisseling van spel en dans!"
Johan Hoefnagel Velp

"De kinderen en wij hebben genoten van De Grote Doen-Alsof-Show!"
Claudia Gosens Berghem

"Leuke spellen en een zeer betrokken presentator maakten het een zeer geslaagde Kwekkevelddag, de openingsdag van ons schooljaar!!!"
Ricky Steenbakkers Schijndel

"Mijn dochter Luna vond de spellen-dag met de Paarse Caravan helemaal geweldig!"

Arianda Schepens Gemonde

"Gabri blijft iedereen enthousiasmeren om mee te doen en weet er een leuke competitie van te maken!"
Renate Kruijzer Breda

"Iedereen heeft genoten van deze leuke dag! Bedankt Gabri!"
Natasja Stichelmans Oss

"Wanneer ik animatie zoek, zonder twijfel... Gabri met de Paarse Caravan!!"
Heidi den Dekker Lith

"Hele leuke aanstekelige, motiverende en gezellige les!"
Ilonka 's-Hertogenbosch

"Hij weet nieuwelingen het zelfvertrouwen te geven wat ze nodig hebben om 'vrij' te zijn op het podium, maar ook de wat meer ervaren spelers continue te motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf naar boven te halen."
Sandra Leenders Milheeze

"Door zijn oog voor detail, enthousiaste houding en openheid is hij inspirerend om mee te werken."
Marjolein Borgers Sint Michielsgestel

"Een groot succes, de kinderen vonden het erg leuk om de circusactiviteiten te doen en een aanrader voor als je een leuke activiteit zoekt voor basisschoolkinderen!"
Arjan Emons Ravenstein

"Gabri is deskundig en weet waar hij over praat."
Michelle van Lent Oss

"Hij weet vaak precies wat er nodig is in een scene, en heeft een natuurlijke goeie timing."
Michiel Rampaart Amsterdam

"Bij improvisatietheater is samenwerken en accepteren belangrijk. Gabri heeft hier duidelijk feeling voor!"
Jobert Franken Nijmegen

"Met Gabri is er leven in de brouwerij!"
Marcel Baijens Eindhoven

"Gabri is een fijne tegenspeler: ad rem, grappig, origineel en creatief."
Marieke van der Eerden Nijmegen

"Een zeer gedreven iemand die de kinderen en het publiek goed kan vermaken."
Annie van Es Vlissingen

"Zijn wijze van presenteren maakte de kinderen enthousiast! Zijn organisatie was helemaal af!"
Pieter Lathouwers Gemonde

"We zullen zeker nog een beroep op DJ Gabri doen wanneer de gelegenheid zich aandient!"
Arno Ermers Velp

"Gabri Wijnakker maakte met zijn Paarse Caravan van onze Koningsspelen een écht feestje!"

Debby Janssen Oss

"Met een lach op het gezicht leert Gabri zijn leerlingen belangrijke vaardigheden die zowel op het toneel als in het echte leven waardevol en direct toepasbaar zijn."
Meja van Zelst
Sint-Michielsgestel

"Waarom komt er aan leuke dingen zo snel een einde? En daar bedoel ik mee dat ik het heel erg naar mijn zin heb gehad bij Gabri's toneellessen!"
Didi Gemert

"Fantastische afsluiting met 'Mister Twister' en het Twisterspel!"

Manon van Driel Oss

"De leerlingen vonden het Mega Twister Spel cool, vet grappig en hadden dan ook heel veel plezier! Ik kan het spel alleen maar aanraden! Je krijgt zeker een leuke dag!"
Heidi de Best Oss

"Gabri was onze regisseur zonder wie we niet de mooie en soms onverwachte reacties hadden kunnen krijgen van de kinderen. Hij stelde ze gerust en wist de kinderen zelfs onbewust te sturen in de juiste richting."
Joost Klaver Sittard

"Ik bewonder zijn vermogen om met kinderen tussen de 7 en 12 een echte voorstelling te maken."
Sophie Borgers Waalwijk

"Het was echt een super gezellige dag."
Groep 6 Oss

"Het was een fantastische dag om aan mee te werken. De kinderen waren heel enthousiast. Keileuk!"

Marion Middelrode

"Een geweldige ervaring voor de kinderen onder begeleiding van deskundige theaterdocenten van de Paarse Caravan."
Kristel van Lieshout Sint-Michielsgestel

"Eerst gingen we oefenen met alle circusspullen. Het leukste was de circusshow aan het einde."
Sterre en Roxan Oss

"De Paarse Caravan wordt dan op het schoolplein neergezet en er wordt van alles uitgetoverd! Hierdoor ziet het er al meteen gezellig uit!"
Ulrike van den Broek Uden

"Een Springkussen huren met alle service erop en eraan vind je alleen bij de Paarse Caravan!"

Cynthia Peters Hernen

"Door zijn ervaring als schrijver en regisseur bracht Gabri inhoudelijke kennis, gericht op spelkwaliteit, spelvaardigheden, regie en dramaturgie mee."
Liesbeth le Cessie Gouda

"Stimulator en initiatiefrijk."
Marius Broeders Nijmegen